Getting a forum not working message. - Poodle Forum - Standard Poodle, Toy Poodle, Miniature Poodle Forum ALL Poodle owners too!
   

Go Back   Poodle Forum - Standard Poodle, Toy Poodle, Miniature Poodle Forum ALL Poodle owners too! > Site News and Information > Poodleforum.com Technical Support and Feedback

Poodleforum.com Technical Support and Feedback If things aren't working on our website the way they should, post in here. If you have a suggestion and/or feedback about the use of our website, please also post it in here.

PoodleForum.com is the premier Poodle Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2019, 07:18 AM   #1 (permalink)
Senior Member
Points: 3,943, Level: 41 Points: 3,943, Level: 41 Points: 3,943, Level: 41
Activity: 6.5% Activity: 6.5% Activity: 6.5%
Last Achievements
 
EVpoodle's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Names of dogs: Evie.
Poodle Type: Black Standard Poodle.
Location: North Texas.
Posts: 448
Thanks: 371
Thanked 376 Times in 211 Posts
Default Getting a forum not working message.

Hi.
For the last couple of days or so. I have been getting a message that says something like. Unauthorized link. When I try to post on something. I have also been having problems with being able to PM. It took 5 tries to be able to Pm someone. And then I get another message that says that the forums not working, and I need to refresh the page.
I am not sure what to do.
Any help would be appreciated.
EVpoodle is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-01-2019, 02:38 PM   #2 (permalink)
Senior Member
Points: 39,832, Level: 100 Points: 39,832, Level: 100 Points: 39,832, Level: 100
Activity: 58.3% Activity: 58.3% Activity: 58.3%
Last Achievements
 
Charmed's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Names of dogs: Simon (JRT) Sailor, Wilson
Poodle Type: Standards
Location: Fallbrook, California
Posts: 3,633
Thanks: 854
Thanked 5,385 Times in 2,564 Posts
Default

I was having the same problem. Must be a glitch.
Charmed is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2019, 03:12 PM   #3 (permalink)
Senior Member
Points: 3,943, Level: 41 Points: 3,943, Level: 41 Points: 3,943, Level: 41
Activity: 6.5% Activity: 6.5% Activity: 6.5%
Last Achievements
 
EVpoodle's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Names of dogs: Evie.
Poodle Type: Black Standard Poodle.
Location: North Texas.
Posts: 448
Thanks: 371
Thanked 376 Times in 211 Posts
Default

It must have been a glitch. Now the problem has gone away.
EVpoodle is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-02-2019, 07:17 AM   #4 (permalink)
Senior Member
Points: 24,441, Level: 100 Points: 24,441, Level: 100 Points: 24,441, Level: 100
Activity: 91.1% Activity: 91.1% Activity: 91.1%
Last Achievements
 
Vita's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Names of dogs: Bella & Sachii
Poodle Type: Two epic toys!
Location: DC
Posts: 2,366
Thanks: 3,688
Thanked 2,897 Times in 1,302 Posts
Default

When I click on to PF before logging in, the threads showing are many hours behind and do not show the most current posts. After I log in, it then updates to the most current threads. This has never happened before.

It does not matter if my cache and cookies are cleared or not. I tried this on different browsers and the same thing happens.

In addition, I notice that when I do click on, PF now has this companion site loading, run.insidewarehouse.com



I googled for it and Google told me it might be a malicious site and not to click on it.

I then googled for for what is insidewarehouse, and it's an ecommercial site. Crunchbase.com said Inside Warehouse is an ecosystem that allows suppliers of products to sell directly to the end-consumer through content publishers' sites. ... Another computer site related it back to dog forums.

If PF is now using this product, it might be mis-configured and is conflicting with PF's ability to show the most current posts and threads for non-logged in members and visitors.

Or maybe not, just a thought.
__________________

It's time to Vote for your favorites in our PF November Photo Contest!
Note: The Voting Poll closes on Sun 12/8 at 8:30 Central Standard Time.
Click here to Vote!



*******
Vita is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2019, 07:24 AM   #5 (permalink)
Senior Member
Points: 3,943, Level: 41 Points: 3,943, Level: 41 Points: 3,943, Level: 41
Activity: 6.5% Activity: 6.5% Activity: 6.5%
Last Achievements
 
EVpoodle's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Names of dogs: Evie.
Poodle Type: Black Standard Poodle.
Location: North Texas.
Posts: 448
Thanks: 371
Thanked 376 Times in 211 Posts
Default

Hi. I contacted poodleadm.
Poodleadm said that the system is having an overload type thing. they are working on fixing it. Said that you do any random title then after you post it edit the title to what you want it to be.
EVpoodle is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2019, 08:21 AM   #6 (permalink)
The Sheriff
Points: 10,809, Level: 71 Points: 10,809, Level: 71 Points: 10,809, Level: 71
Activity: 19.6% Activity: 19.6% Activity: 19.6%
Last Achievements
 
poodleadm's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Names of dogs: Joy
Poodle Type: Standard
Posts: 602
Thanks: 9
Thanked 365 Times in 157 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by EVpoodle View Post
Hi.
For the last couple of days or so. I have been getting a message that says something like. Unauthorized link. When I try to post on something. I have also been having problems with being able to PM. It took 5 tries to be able to Pm someone. And then I get another message that says that the forums not working, and I need to refresh the page.
I am not sure what to do.
Any help would be appreciated.
What was the specific error? Was this during creation of a thread? As for the PM's what was the specific issue? Did it blank screen? Why didnt it go through? Error message?

We'll need screenshots of all the errors, and what you were doing at the time.

Quote:
Originally Posted by EVpoodle View Post
Hi. I contacted poodleadm.
Poodleadm said that the system is having an overload type thing. they are working on fixing it. Said that you do any random title then after you post it edit the title to what you want it to be.
Yes, this happens when you create a thread and get a 500 error. Your work around would be to create a thread with a single letter as the title and edit it right after it goes up.

We'd need to know the specific thread title you used to find out the issue with it.

- JB
poodleadm is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boy am I tired, do not like working at all glorybeecosta Poodle Talk 6 04-22-2018 01:40 PM
Working from home but not alone twyla Poodle Pictures 3 02-12-2018 05:10 AM
App not working on IOS Tiny Poodles Poodleforum.com Technical Support and Feedback 3 11-26-2015 09:04 AM
It's not working!!! willows-mum Poodle Talk 10 06-06-2012 01:35 PM
Website not working properly... CharismaticMillie Poodleforum.com Technical Support and Feedback 19 08-23-2010 07:10 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:06 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
All (C) PoodleForum.com
PetGuide.com
Basset Hound Forum Doberman Forum Golden Retriever Forum Beagle Forum
Boxer Forum Dog Forum Pit Bull Forum Poodle Forum
Bulldog Forum Fish Forum Havanese Forum Maltese Forum
Cat Forum German Shepherd Forum Labradoodle Forum Yorkie Forum Hedgehog Forum
Chihuahua Forum Cichlid Forum Dart Frog Forum Mice Breeder Forum